سلام یه سگ نگهبان نژاد افغانی دارم که بعد از چفت گیری حدود یک هفته بعد دیدم خونریزی داره از نزدیک که نگاه کردم دیدم تعدادی کرم در ورودی واژن هستش که باعث خونریزی شده توی روستای هستم و دسترسی به شهر ندارم چیکار باید بکنم این حیوان زبون بسته رو

سلام وقت بخیر

متاسفانه باید توسط دامپزشک ویزیت شود احتمال دارد محل واژن زخم شده باشد و دچار میاز شده باشد که ابتدا باید میاز ها خارج شود و شستشو انجام شود و سپس داروی تزریقی ضد انگل زده شود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام سه روز پیش پزشک به سگم دگزامتازون زیرجلدی زد تا استفراغش خوب بشه. حالا از اون روز آب زیاد میخوره و تکرر ... سلام وقت بخیر، بله پرنوشی و پرادراری میتونه از عوارض دگزامتزون باشه. برای تشخیص دقیق باید معاینه شود.
سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه ... سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ...
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه
سلام سگ من ۵ ماهشه و نژادشم پامره تقریبا نیم ساعت پیش هسته سیب خورد نگرانم میشه بگید چیکار کنم اخه میگن کش ... سلام وقت بخیر در صورت مشاهده هر گونه علائم بی اشتهایی، استفراغ ، بی حالی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.