سلام یه سگ بولداگ دارم روی بدنش کنه داشت برای اینکه کنه ریشه کن بشه میخواستم دارو تزریق کنم ولی تو بدنش یه غده هایی داره که غیر فعالن به نظرتون ممکنه دارو باعث فعال شدن تومور بشه؟

سلام وقت بخیر، ابتدا باید توده ها مورد معاینه قرار بگیره و‌در صورت نیاز بیوپسی و‌ نمونه گیری انجام بشه تا ماهیت آن مشخص شود. سپس داروی مناسب توسط دکتر دامپزشک تجویز خواهد شد

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...
سلام سگ من نژاد شیتزو پیکینیز مینی هستش الان تقریبا ۴ روز هستش که زیر چشمهایش ورم کرده و قرمز شده اولش یک چشمش ... سلام وقت بخیر، بهتر هست توسط دامپزشک چشم پزشک معاینه شود. اقای دکتر ابرکار تخصصا در زمینه چشم پزشکی کار میکنند. ...
وقت بخیر سگ ماده دارم با نژاد شیتزو پامر ۷ ماهش هست و ۱۰ روزی هست که پریود شده جفت گیری داشته و در حال جفت گیری ... سلام وقت بخیر، بعد از ۳۰ روز سونوگرافی شکمی جهت تایید آبستنی و در صورت تایید ویزیت داخلی و بررسی محوطه‌ی لگنی ...
سلام خسته نباشید . من یه توله سگ دارم در عرض یه روز حالش ریخت بهم نمیدونم گرما زده شده یا این سر دل کرده . بی ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به عکس رادیولوژی و ازمایش خون دارد ممکن هست جسم خارجی خورده باشد باید جهت معاینه ...