سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی داره در کل دو روزه اینجور شده میخواستم بدونم دلیلش آیا بیماری یا ممکنه بخاطر گرما هوا و تابستون باشه؟

سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو بریزید. اگر حالش بهتر نشد به دامپزشک پرندگان مراجعه شود.

3.2/5 - (5 امتیاز)
سلام عروس من سه تا ج. جه داره که سه تاشون فلج به دنیا اومدن الان دوماهشونه احتمال داره خوب بشن سلام وقت بخیر نمیتوان در مورد آینده آنها نظر قطعی داد ولی تغذیه مولدها نامناسب و ضعیف بوده و باید رسیدگی ...
سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام من قبلا یه طوطی برزیلی تو قفس داشتم نر بود بعد از یک ماه یه عروس هلندی خریدم با هم تو یه قفس نگهداری میکنم ... سلام وقت بخیر، معمولا بین پرنده‌هایی که در یک فضای مشخص نگهداری می‌شوند، یکسری برخوردها و نزاع‌ها برای ...