سلام.یه جوجه بلبل خرما از لونه ش افتاد و مادرش نتونست ببرتش و ما اوردیمش خونه.غذا بهش دادیم اما حین غذا دادن خیس شد و الان همش داره میلرزه.جوجه پر داره ولی پرهاش کامل نشدن و میتونه بپره.میشه بگید برای لرزشش چیمار کنم و چجوری غذا بهش بدم؟

سلام وقت بخیر

با یک حوله پرها و بدن پرنده را خشک کنید و در جای آفتاب قرار بدین یا با سشوار از فاصله پرنده را خشک و گرم کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق داریم ۱ ماهش هست آوردمش بیرون خورد تو دیوار و افتاد رو فرش حالا نمیتونه رو پاهاش وایسا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما خطر ضربه به سر و عوارض متعاقب آن مطرح می‌باشد. قطعا پرنده باید معاینه ...
سلام وقت بخیر من عروس هلندیم صداش گرفته خیلی بد گرفته حدودا نزدیک سه ماه یا چهار ماهه حتی به مدت کلا گرفته ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد پرنده دچار پنومونی و درگیری تنفسی هست، بنابراین مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه، ...
سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم ... سلام وقت بخیر اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت ...