سلام یه توله سگ ۸ ماهه دارم چند روزه چشماش قی میزنه بی حاله و غذا خیلی کم میخوره متاسفانه دسترسی به دامپزشک و متخصص ندارم احتمال دادم عفونتی چیزی باشه به همین خاطر دو روزه کپسول سفالکسین ۵۰۰ با شیر حل میکنم که اونم خیلی کم میخوره ازش . روی پوزه بین دماغ و چشمش یه حالت برآمدگی داره مثل غده ای چیزی که از اول داشت ولی تو این چند روز انگار کمی بزرگتر شده ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

باید کیت های تشخیص و آزمایش خون انجام بشه
به خصوص اگه واکسن نزدن
دادن کپسول سفالکسین به اون صورت درست نیست
فعلا قطره چشمی کلرامفنیکل هر ۶ ساعت استفاده بشه و در اولین فرصت ویزیت بشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟ سلام وقت بخیر باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال ... سلام وقت بخیر اگر عقیم شده باشد خیر
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...
سلام من نر و ماده ژرمن دارم با ی توله مدام دچار کنه میشن باید چیکار کنم ضمنا دو دوره ایورمیتینگ تزریق کردم ... سلام وقت بخیر باید محیط زندگی انها کاملا تمیز بشود اگر در محیطی باشند که کنه دائما تخم ریزی داشته باشد به ...