سلام یه توله سگ مدتی از خیابون پیدا کردم اوردمش خونه رسیدگی کردم الان بزرگ شده ..نتونستم ببرمش دامپزشکی چون از لحاظ مالی ضعیف هستم ..چه کارهای میتونم تو خونه انجام بدم براش و میخام نژادش بدونم چیه

سلام وقت بخیر، برای تشخیص نژاد باید عکسی از سگ دیده شود. سگ های خیابان اغلب نژاد بومی یا میکس دارند. به طور کل حیووانات خانگی باید واکسن و ضد انگل دریافت کنند. شما میتوانید قرص ضد انگل از بیمارستان های دامپزشکی تهیه فرمایید و خودتان با توجه به وزن حیوان در منزل بهش بدهید. غذا بهتر هست تنها غذای خانگی داده نشود و در کنارش از غذای خشک هم استفاده بشود. شستشو بدن باید خیلی کم صورت گیرد . هر ۲-۳ ماه یکبار. میتوانید با آب خالی بدنش را تمیز کنید اما شامپو مداوم به پوست و مو حیوان آسیب میزند

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ... سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای ...
سلام خسته نباشید یه توله ژرمن ۶ ماهه دارم که پند وقتی بود پای عقب مشکل داشت و توی هم می‌پیچید عکس انداختم ارتوپد ... سلام وقت بخیر مشکل دیسپلازی با دارو های غضروف ساز بهبود چندانی پیدا نمی‌کند وبا توجه به شدت اون ، دامپزشک ...
سلام .یک توله یک ساله نژاد خراسانی دارم خیلی ضعیف هس جوری که تمام استخوان هاش دیده میشه از نظر غذا همیشه بهش ... سلام وقت بخیر، رشد یک توله، تحت تاثیر فاکتورهای متفاوتی است. اگر به لحاظ سلامتی ایرادی وجود نداشته باشد باید ...
سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده ... سلام وقت بخیر اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده در مورد چشم هم حتما قطره رو ...