سلام یه بچه گربه پیدا کردم حدودا ۵ هفتش باید باشه چون دندون داره بهش هر چیزی میدم بخوره تا میخوره بلافاصله بعدش انگار معدش درد میگیره و نمیتونه تحمل کنه، میو میو میکنه و یکم عوق میزنه و بالا میاره. چیزی که خورده و هضم نشده و یکم کف بالا میاره نمیدونم چیکارش کنم مشکلش چیه؟

سلام وقت بخیر

یه سری مشکلات مادرزادی در بچه گربه ممکنه اتفاق بیوفته از قبیل megaesophagus یا vascular ring anomaly
که باید رادیو گرافی با ماده حاجب انجام بشه
لطفا به دامپزشک مراجعه نمایید و رادیولوژی انجام بشه
در صورت نرمال بودن رادیولوژی
احتمال به هم ریختگی گوارشی هست که با سرم تراپی بهتر میشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه
گربم ۴ ماهشه وامروز تنها توکوچه رفته بودویه گربه خیلی بزرگتراذیتش کرده و کتکش زده بود الان ۱۵ ساعته هیچی نمیخوره ... سلا و وقت بخیر غذا نخوردن در این شرایط می‌تونه به علت ترس یا درد باشه که باید توسط دامپزشک معاینه بشه لطفا ...
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
سلام گربه من حدودا سه هفته پیش زایمان کرد و چهار تا بچه به دنیا آورد چشم های یکی از بچه ها یکیش باز نشده ،یکی ... سلام وقت بخیر، اگر میتوانید با پنبه مرطوب ارام ارام پلک ها را بکشید تا باز شود در غیر اینصورت به دامپزشکی مراجعه ...