سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س اینطوریه و سن بچه گربه ۸۰ روزه

سلام وقت بخیر

ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود
سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام شود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...
ما مدت یک ماهه یک گربه خیابانی رو به سرپرستی گرفتیم و الان ۳ ماهشه. این گربه همش به سمت ما و سایر افراد خونه ... سلام وقت بخیر، اگر پرخاشگری مداوم دارد. و اصلا با شما ارتباط نمیگیرد احتما محیط خانه را نپذیرفته. به طور کل ...
سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و ... سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید