سلام یه بچه گربه رو از بالکنمون پیدا کردم بند نافش هنوز بهش وصله چیکار کنم؟؟

سلام وقت بخیر

مشکل خاصی نیست
اگر توسط دامپزشک جدا بشه بهتره
در غیر این صورت هم مشکلی پیش نمیاد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام توروخدا بهم جواب بدید. گربم ۲ سالشه دیروز از بالکن از ۴ طبقه افتاد پایین . سقف دهنش از داخل ی خط عمیق شکاف ... سلام وقت بخیر، بله این موضوع رو بهش شکاف کام میگن و حتما باید جراحی بشه و با جراحی خوب میشه نگران نباشین
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین
سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان ... سلام وقت بخیر لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...