سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی امروز دیدمش و باز هم قصد داشت بره توی تشت آب. حالش خیلی بده.

سلام وقت بخیر

احتمال گرمازدگی وجود دارد
لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی اشتهایی داشت به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.
من گربم خیلی باریگوشه ولی امروز فقط میخوابه و میری نزدیکش خیلی لیس میزنه خیلی کم بازی کرده من نگرانشم لطفا ... سلام و وقت بخیر، از نظر فحلی چک بشه. گربه های ماده از حدود ۶ ماهگی فحل میشن. درصورت بی حالی بی اشتهایی و اسهال ...
با سلام گربه دوماهه ای دارم که از نظر جثه خیلی کوچیکه مریض شده و غذا نمیخوره و لاغر شده و کمی بدنش گرمه ولی ... سلام وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...
گربه‌ی من ۵ ماهشه مقعد و بدنشون لیس نمیزنه، دود دهنش زخمای عجیبی داره یه ماهه و گاهی مخصوصا بعد از غذا و موقع ... سلام و وقت بخیر باید حتما توسط دامپزشک معاینه بشه تا علت دقیق مشخص و برطرف بشه و در صورت لزوم دارو مصرف کنه اگر ...