سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟

سلام وقت بخیر

ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید، یه سوال خدمت شما داشتم اونم اینکه یکی از اعضای خانواده ما آبله مرغان گرفته اند، میخواستم ... سلام وقت بخیر خیر نگران نباشید آبله مرغان انسان با پرندگان مشترک نیست و بلعکس.
با سلام عروس هلندی من هم بیحاله هم اشتها نداره هم مدفوعش شله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر احتمالا دچار عفونت گوارشی هست، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی ...
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...
پای عروس هلندی جوجه ۴۷ روزه آیا ضرب دیده باشد لنگ میزنه نیاز داره به دامپزشکی مراجعه کنم یا اینکه ۲/۳روز بگذره ...