سلام یدونه از چشمهای عروس هلندیم کمی قرمز شده و بعضی اوقات نیمه باز و یا کاملا بسته نگهش میداره و فضله ش هم یه مقدار آبکی هستش چه کاری باید براش انجام بدم؟

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ، امروز عروس هلندیم دور از چشم‌ من داشت رو زمین بازی می‌کرد که ی ورق قرص کلونازپام ( خواب اور ... سلام وقت بخیر بخاطر مصرف دارو دچار عوارض مصرف و مسمومیت شده، باید تحت نظر دامپزشک باشد.
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...
یه جوجه مرغ مینا ۳۰ روزه دارم که یهو امروز صب گردنش کج شده میشه دلیلشو بگین سلام وقت بخیر، عوامل مختلفی مثل ویروس نیوکاسل تا ضربه، عفونت گوش و ... مطرح است. باید معاینه شود.
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...