سلام گربه dsh من ۵ ماهشه این چند روز خیلی میره پارکینگ و حیاط خونه تا الان مشکلی نبوده حالش خوب بوده امشب الان یکساعته استفراغ داره و هی بعد از چند دقیقه دوباره استفراغ میکنه و استفراغ مایع خالی سفید مایل به زرد رنگه و گریم یکم بی حاله چیکار کنم تروخدا بگید خیلی میترسم امروز هم خیلی غذا خورده.

سلام وقت بخیر

لطفا جهت سرم تراپی و دریافت دارو های گوارشی به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر 2 تا بچه گربه پیدا کردم،الان تقریبا 20 روزن شیر خشک بچه گربه هر 4 ساعت میدم،دسشوییشون میگیرم ولی یکیشون ... سلام وقت بخیر احتمالا شیر خشک بهش نمیسازه میتونین قطره پدی لاکت از داروخانه تهیه بفرمایید و هر ۱۲ ساعت ۰/۳ ...
گربه ی من (نر عقیم نشده) حین ناخن گیری اون یکی گربه ام (ماده عقیم شده) میره کنارش و نگاش میکنه یهو ماده بهش حمله ... سلام وقت بخیر، گربه نر اگر عقیم بشه ممکنه در چند ماه آینده شاهد کمی بهبود رفتار باشیم. اما به طور کلی اگر گربه ...
سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به ... سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره