سلام گربه ۵-۶ ماهه من چند روزیه که اسهال می‌ره دو روزه که استفراغ می‌کنه (شفاف و بی رنگ) همچنین دو روزه که ندیدم غذا بخوره بشدت بی حال و خسته شده برای فردا صبح به دامپزشکی مراجعه میکنم براساس علائم فکر میکنم بدلیل انگل هستش چون انگل زدایی نشده تاحالا برای امشب نمی‌دونم چکار کنم نمی‌خوام تلف بشه لطفا کمکم کنید

سلام وقت بخیر

با توجه به علائم باید حتما ازمایش خون بدهد و دارو های وریدی و سرم استفاده شود
میتوانید خیلی کم اب مرغ بدهید به شرطی که بالا نیاورد

5/5 - (1 امتیاز)
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام گربه ام قرص کلونازپام خورده و الان خوابیده چیکار باید بکنم سلام وقت بخیر بهتر هست جهت سرم تراپی و معاینه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
گربه ام دستمو گاز گرفته. چندباری بیرون رفته با با گریه ها خیابونی در تماس بوده باید واکسن بزنم؟ سلام وقت بخیر، به طور کل اگر با گربه های بیرون در تماس هستین بهتر هست واکسن هاری و کزاز را بزنید.