سلام گربه ی من ۳ ماهشه از دیروز بی حاله و غذا نمیخوره،چشمشم کمی کثیف شده چیکار میتونم براش کنم؟اصلا اشتها نداره حتی به شیر مادرش

سلام وقت بخیر

در صورتیکه اصلا غذا نمیخورد جهت دریافت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب ... سلام وقت بخیر گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار ...
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز ... سلام وقت بخیر ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز ...
ببخشید بچه گربه سه رزو بدنیااومد مامانش شیر میده ولی امروز شیر نمیخوره شکم بزرگ شده نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ... سلام وقت بخیر، این قبیل مشکلات در این سن می‌توانند خطرناک باشند و جان حیوان را تهدید کنند. حتما به مرکز دامپزشکی ...