سلام گربه ی من بعضی وقت ها راه میره پای سمت چپ لنگ لنگ میزنه چکار کنم

سلام وقت بخیر

باید معاینه بالینی و عکس رادیولوژی انجام شود تا علت مشخص شود
ممکنه التهاب ، عفونت ، گاز گرفتگی ، شکستگی ، مو برداشتگی یا …. باشد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام ۲تا بچه گربه حدودا ۲ماهه توی خیابون ما هستند که چشماشون همیشه قی کرده هست و نیمه باز و ترشح دارن چطوری ... سلام وقت بخیر معمولا یک عفونت باکتریایی و ویروسی در بچه گربه ها یه وجود میاد باید توسط دامپزشک معاینه بشه ...
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
يكى از ناخوناى وسطى پاى گربم كلا كنده شده و همش خاك ميره بينش چيكار كنم سلام و وقت بخیر، باید ناخن را کاملا تمیز و ضد عفونی کنید و سپس پانسمان کنید که عفونت نکنه و آنتی بیوتیک موضعی ...