سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد

سلام وقت بخیر

مشکلی نیست نگران نباشید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...
سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای ... سلام بله مشکلی نیست
سلام وقت بخیر گربه خابیده بود وقتی بیدار شد دیدم دست جولوی راستش میلنگه باید چیکار کنم☹️ سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه که در صورت مو برداشتگی یا شکستگی احتمالی تشخیص داده بشه
سلام خسته نباشید امروز از خرید برگشتم گربه پشت سرم اومد آوردمش داخل خونه کوچیکه بهش غذا دادم گوشت خام دادم ... سلام وقت بخیر گوشت خام ، و به طور کلی غذای خام نباید بدید برای لنگش دست هم باید عکس رادیولوژی انجام بشه که ...