سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم چون دامپزشکم نزدیکم نیست

سلام وقت بخیر

متاسفانه باید از نزدیک ویزیت بشه که اگر الودگی انگلی یا چیز دیگری باشه دارو مناسب تجویز بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
سلام وقتتون بخیر من گربم دو‌ماهشه بعد دو شبه رو تخت داره دستشویی میکنه فقط هم شبا اینجوریه و حتی حس میکنم ... سلام وقت بخیر، لطفا تعداد ظرف خاک رو بیشتر کنین و اینکه مقداری هم نور در محیط باشه که بتونه ظرف رو ببینه
سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟ سلام وقت بخیر لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی ...