سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان یه روزه غذاش کم شده و خیلی خودشو میلیسه .من غذای ترشو قطع کردم و فقط غذا خشک کیتن بهش میدم از وقتی اسهال شده ولی میلش کم شده به غذا با اینکه قبلاً خیلی دوسش داشت .

سلام وقت بخیر

ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود
و یا اینکه دچار مشکلات گوارشی شده باشد که باید دارو های گوارشی دریافت کند
لطفا جهت معاینه دقیق به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام، ايران زندگي نميكنم ،يك گربه ي نر ٥ ساله دارم كه عقيم نشده است هميشه يك كم ازاد بود توي بالكن كه به خونه ... سلام وقت بخیر اگر علائم بالینی ناشی از بی حالی ، بی اشتهایی و.. نشان میدهد باید توسط دامپزشک ویزیت شود اگر ...
سلام وقتتون بخیر من گربم دو‌ماهشه بعد دو شبه رو تخت داره دستشویی میکنه فقط هم شبا اینجوریه و حتی حس میکنم ... سلام وقت بخیر، لطفا تعداد ظرف خاک رو بیشتر کنین و اینکه مقداری هم نور در محیط باشه که بتونه ظرف رو ببینه
سلام گربه من بچس همش خوابه خیلی بی حاله سلام نیاز به معاینه و مراجعه به دامپزشک است
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...