سلام گربه من برای بالا بودن انزیم کبدی یه داروی ترکیبی مصرف میکنه که هر دوازده ساعت باید نیم سی سی دارو دریافت کنه امشب به اشتباه یک و نیم سی سی از دارو رو خورد ایا خطرناکه؟

سلام وقت بخیر، بستگی به نوع دارو دارد. در صورت بروز علائم غیرعادی به دامپزشک مراجعه شود.

4/5 - (1 امتیاز)
گربه اسکاتیش من یک روزه که بی حاله لطفا راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر، در صورت تداوم بی حالی به همراه بی اشتهایی بیش از ۲۴ ساعت به دامپزشک مراجعه کنید
بچه گربه فکر کنم نزدیک های یک ماهش هست ، تا دو روز پیش حالش خوب بود ولی الان چشماش چرک کرده و غذا نمی خورد و ... سلام و وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر
سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟ سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...