سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه عدس شده وتو فاصله دومیلی از هم همینطوره.عکسشو دارم نمیتونم کامل توضیح بدم. شرایطی هست پیش دامپزشک نمیتونم ببرم یعنی بی قراری زیاد میکنه. اگه جایی توسایت هست عکسشو بفرستم که راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام وقت بخیر

جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد
ولی برای ارسال عکس میتوانید به واتساپ بیمارستان به شماره
۰۹۱۲۰۳۱۵۶۶۹
پیام بدهید

5/5 - (1 امتیاز)
امروز گربه ام رو عقيم كردم و يكسره استفراغ داره،ميتونم اندانسترون بدم؟ سلام وقت بخیر باید علت استفراغ مشخص بشه اما یکی از عوارض داروهای استفاده شده در جراحی استفراغ هست منتها ...
سلام من می‌خوام یه گربه دو ماهه به خونم بیارم ولی به موی گربه حساسیت دارم و اگه بره در دهانم نفس تنگی شدیدی ... سلام وقت بخیر، شما باید به کلینیک های آلرژی انسانی مراجعه بفرمایید و یک دوره حدود یک ساله درمان بگیرید و سپس ...
گربه پرشین پنجاه روزه دارم بنظر میاد چشماش انحراف داشته باشه,ایا درست فکر میکنم؟ سلام وقت بخیر احتمال داره مادرزادی باشد ولی برای تشخیص دقیق باید توسط دامپزشک متخصص چشم معاینه شود.
سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش ... سلام وقت بخیر با یک بار اتفاقی نمی‌افتد اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری ...