سلام گربه ام قرص کلونازپام خورده و الان خوابیده چیکار باید بکنم

سلام وقت بخیر

بهتر هست جهت سرم تراپی و معاینه به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام وقت بخیر گربه من قبل زایمان کک داشت و الان بچه های ۴ روزه اش هم کک گرفتن چیکار باید بکنم ؟ سلام وقت بخیر لطفا جهت درمان و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه کنین محیط زندگی گربه ها را مرتب جارو برقی ...
سلام بچه گربم الان دو شبه شکمش باد کرده ‌و چیزی نمیخوره و یکسره می‌خوابه باید چیکار کنیم سلام وقت بخیر لطفا جهت دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام وقتتون بخیر ما ی گربه ی خیابونی داریم بعد دور دهانش سیاه شده و داخل دهانش هم دایره های چرکی هست چه بیماری ... سلام وقت بخیر یکی از بیماری های ویروسی گربه هاست در صورت عدم اشتها که معمولا به خاطر زخم ها و درد در دهان ...