سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه چیکار باید انجام بدم

سلام وقت بخیر

سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم ... سلام وقت بخیر باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی ...
سلام خسته نباشید گربم بیرون از ظرف خاکش مدفوع و ادرار انجام میده روز اولی که آوردمش توی خاکش دسشویی میکرد ... سلام وقت بخیر، ممکن است به دلیل عفونت ادراری ، و سوزش ، و درد ناشی از ادرار کردن باشد. لطفا فورا به دامپزشک ...