سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک دامپزشکی برم؟!

سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
گربه من چند روز بی قرار و اسحال چک کردم جاییش درد نمی کنه استفراق و تحوه یا خون در متفوعش وجود ندارد کم غذا ... سلام وقت بخیر اسهال ممکن هست به دلیل رژیم غذایی و خوردن تشویقی یا غذا یا چیز های جدید از روی زمین اتفاق بیفتد اما ...
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
از چه زمانی باید آموزش توله سگ یا بچه گربه جدید را شروع کنیم؟ آموزش می‌تواند به محض اینکه توله سگ یا بچه گربه جدید را به خانه آوردید شروع شود. اجتماعی شدن اولیه و تقویت ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.