سلام گربه‌ی من پلک سومش از چشمش زده بیرون در اثر ضربه بردم دامپزشکی چشمشو شست و شو کرده و دارو‌های رو داده بهم میخوام بدونم گربم با مصرف دارو ها خوب میشه یا حتمن باید اون رو جراحی کرد؟

سلام وقت بخیر

چند روز دارو ها رو مصرف بفرمایید در صورت عدم بهبود برای جراحی اقدام بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...
سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟ سلام وقت بخیر بله تیتر هاری نیاز هست
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان ... سلام وقت بخیر برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه