سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش کنم لطفا زودتر بگین دارم سکته میکنمم

سلام وقت بخیر

ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند
استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه
در اولین فرصت عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه

یک امتیاز ثبت کنید
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
دو گربه بی مادر رو از سه چهار روزگی بزرگ کردم الان چهار ماهه هستند دیشب تو حیاط یه گربه بزرگ اومده بوده از صدای ... سلام وقت بخیر لطفا بدنش رو از نظر وجود گازگرفتگی حتما بررسی بفرمایید و در صورت وجود حتما به دامپزشک مراجعه ...
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...
سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم ... سلام وقت بخیر باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی ...