سلام گربم ۵ ماهشه دیروز با گربه بزرگی دعوا کرده وگربه بزرگ اذیتش کرده بعدازدعوا خیلی ساکت وگوشه گیر شده دیروز ۱۴ ساعت نه غذا و نه آب خورد فقط یکبار دستشویی رفت اما امروز غذا خورداماهنوزگوشه گیر هست و دوست داره بخوابه.بررسی کردیم زخم یا شکستگی ندیدیم .نگرانشیم لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

یک مدت بهش فرصت بدهید
اگر درد یا خون ریزی هیچ جای بدنش نیست و اب و غذا میخورد مشکلی ندارد بعد از یک مدت بهتر میشود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من گربه م دیروز از طبقه ی سوم افتاده پایین از لحاظ ظاهری مشکلی نداره بجز لب بالاش یکم ورم کرده و زخم شده،دندوناش ... سلام و وقت بخیر، حتما رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه
سلام من بچه گربم مادر نداره و ۸ الی ۹ روزشه اما یکی از چشماش عفونت کرده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر، میتوانید از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنید . هر ۶ ساعت داخل چشم بریزید. در صورت عدم بهبود به دامپزشک ...
سلام یه گربه که پاهاش بر اثر زخم شده عفونت کرده مجبور به قطع یه پا شدیم الان آوردیم خونه الان بعد چند ساعت می‌تونه ... سلام وقت بخیر در صورتی که پانسمان شده باشه مشکلی نداره