سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی تمام روز رو بی‌حال درازمیکشه یه گوشه انگار که مریضه بیشتر از سه روزه وضعیتش اینه ممکنه مشکل زایمان داشته باشه؟و من باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

احتمال دارد نزدیک زایمان باشد
در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
سلام وقت بخیر یه گربه ۴ ساله دارم که از حدودا یه ماه پیش از چشمش و بینیش ترشحات و خون میومد و چشمش ورم کرده بود ... سلام وقت بخیر احتمالا عفونت تنفسی ایجاد شده و باید آنتی بیوتیک خوراکی یا تزریقی مصرف کنه با توجه به شدت ...
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
سلام وقت بخیر من یه گربه ۵ ماه دارم بعضی وقتا همش چشمشو میبست در حد یه ۲۰ سانیه من جدی نگرفتم تا چشمش اب میومد ... سلام وقت بخیر مشکلی نداره میتوانید هر ۶ ساعت ۱ قطره سیپلکس داخل چشمش بریزین