سلام چشم گربمم عفونت کرده واسه خوب شدنش باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر

باید توسط دامپزشک معاینه شود تا تشخیص دقیق و قطره صحیح تجویز شود
اگر فعلا فرصت و موقعیت مراجعه به دامپزشک ندارین میتوانید از قطره چشمی سیپلکس هر ۶ ساعت استفاده کنین
ولی حتما در صورت عدم بهبود به دامپزشک مراجعه کنین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ببخشید دیروز یه گربه خیابانی خواست باهام بازی کنه چنگم انداخت، البته محکم نبود و فقط یکم رو ... سلام وقت بخیر.نیاز نیست کار خاصی انجام بدید. یک بار ضدعفونی کنید کفایت میکنه.
سلام خسته نباشید خرگوش من در بدنش ی حشره سیاه هست و چنتا دونه سیاه روی خزه هاش میشه راهنمایی کنید ک چی هستند ... سلام وقت بخیر، احتمالا وجود آلودگی انگلی پوستی هست. شست و شو پوست برای خرگوش میتونه ضرر داشته باشه. اگر گل ...
سلام من یه خرگوش دارم و نمیخام عقیمش کنم آیا اشکالی ندارد سلام وقت بخیر، در خرگوش های ماده عقیم سازی ضروری هست. به دلیل عفونت رحم یا سرطان های رحم که به شدت هم بدخیم ...
سلام روز بخیر عروس هلندی من خودشو زده به پنجره پایین چینه دان زخمی شده یعنی استخوان میشه تقریبا هی خونریزی ... سلام وقت بخیر، در اثر شدت برخورد پوست و بافت زیرین دچار آسیب و خونریزی شده. محل جراحت را با پنبه تمیز و دهانشویه ...