سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست باز کنه الان بهتر شده اما هنوز همونطوریه بردیم دامپزشکی ۴۰۰ ویزیت گرفتن گفتن هیچیش نیست خوب میشه خودش😑 میتونید کمک کنید بگید خونگی با چه راهای بی خطری میتونم بهترش کنم؟ و روز های اول یکم بی‌حال شده بود البته الان بیحال نیست

سلام وقت بخیر

قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
سلام خسته نباشید گربه من دو ماهشه یک هفته پیش صداش گرفته بود و بی حال بود و دائم ناله میکرد بعد از یه هفته خوب ... سلام وقت بخیر احتمالا در گیری تنفسی پیدا کرده و مبتلا به ویروس هرپس شده باشد لطفا جهت دریافت انتی بیوتیک ...
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...
سلام ، ما دو تا بچه گربه خیلی کوچولو وسط خیابون پیدا کردیم بعد فهمیدیم که مادر این گربه ها اونا رو توی حیاط ... سلام وقت بخیر، باید سنشون رو ببینیم چقدره تا توصیه های لازم انجام بشه