سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال از اون ماه گذشته هنوز در نیامده چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا مشکل مورد نظر ارسال نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز رفت بودم بیرون عروس داخل قفس بود اومدیم خانه دیدم خیلی بی حال روی نوکش خونی ... سلام وقت بخیر احتالات زیادی مطرح می‌باشد، لذا یک فیلم یا چند عکس باکیفیت ارسال نمایید.
سلام خسته نباشید،یه جوجه عروس هلندی ماده 4 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و مثل سکته کردن و همین امروز ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...