سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟

سلام وقت بخیر

اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی دارم سه روزه که طوطی برزیلی خریدم امروز یکی از عروس هلندی هام کسل شده و می‌لرزه ... سلام وقت بخیر احتمال بروز بیماری با توجه به توضیحات وجود دارد. پرنده تازه وارد قرنطینه و پرنده بیمار به دامپزشکی ...
من عروس هلندی خیلی خیلی بیحال شد جوری که تقریبا رو پاش نمی ایسته و هیچی نمی خوره سلام وقت بخیر پرنده شما به شدت بیمار است، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید‌.
اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...