سلام پرنده من بر اثر کریستال نعنا که تو آب حل شده بوده مسموم شده با شیر سم زدایی کردم الان بیجار و بیهوش افتاده چیکارش کنم فقط دل می‌زنه

سلام و وقت بخیر

کیس‌های مسمومیت جزو موارد اورژانسی می‌باشند از این رو درمان‌های خانگی برای نجات آنها اصلا کافی نبوده و باید به مراکز دامپزشکی برای درمان و نجات پرنده مراجعه کنید‌.

یک امتیاز ثبت کنید
درود ، حدود یک هفته ای میشه که عروس هلندی گرفتم مشکلش اینه که سایه خودش روی دیوار می افته و فکر میکنه یه عروس ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، پرنده احساس تنهایی می‌کند و بهتر هست یک جفت براش تهیه کنید، هم شاداب‌تر ...
من عروس هلندیم تخم گذاشته و نمیدونم چرا تخمش باز نمیشه؟ سلام وقت بخیر عوامل مختلفی باعث هَچ نشدن تخم می‌شود به همین دلیل در ابتدا با یک چراغ قوه، تخم را از نظر وجود ...
سلام من حدود 3 روز پیش یک طوطی ملنگو 2 ماهه ( سرلاکی نبود) گرفتم و الان که بهش دقت میکنم در طول روز گاهی اوقات ...
ببخشید شب ها مرغ عشق های من پر پر میزنه مخصوصا مرغ عشق نر بازه سنیشون حدود 4.7 ماه هست ولی وقتی پارچه رو شب برمیدارم ... سلام وقت بخیر احتمالا در طی شب پرنده‌ها دچار استرس می‌شوند، بهتر است از یک چراغ خواب در طی شب استفاده ن ...