سلام پرندهام دوروز پیش جگر مرغ خوردن الان بیحال هستن و فعالیتشون کم شده و مدفوعشون هم سبز و ابکی هست باید چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

جگر مرغ برای تغذیه پرنده اصلا مناسب نیست و لذا خطر مسمومیت و … وجود دارد، هرچه سریع‌تر توسط دامپزشک معاینه گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم ... سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
سلام.عروسم حدوددوسال ودوماهشع،دو روزپیش دیدم دونه هایی ک خورده روسالم برمیگردونه و از دهنش به بیرون پرت میکنه.بی ... سلام وقت بخیر احتمال عفونت گوارشی و اتساع پیش‌معده و چینه دان مطرح است، جهت تشخیص و درمان باید مراجعه ن ...
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...