سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم

سلام وقت بخیر

دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد.
میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ، مخمری و….باشد.
میتواند مشکل آلودگی انگل پوستی یا ناشی از گزش حشرات باشد.
میتواند حساسیت به غذا باشد.
میتواند حساسیت پوستی باشد.
میتواند خودایمنی باشد.
میتواند آبسه ناشی از جسم خارجی باشد.
میتواند مشکلات مربوط به استخوانهای آن ناحیه باشد.
لطفاً جهت معاینه به دامپزشک مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ... سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ... سلام وقت بخیر اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس ...
سلام خرگوش من نوع مینی لوپ دیشب وقتی راه میرفت یک پاشو بالا میگرفت تو گوگل زدیم گفتن چیز مهمی نیس صبح دیدم ... سلام وقت بخیر قدرت اندام خلفی در لاگامورف ها بسیار بالاست و در مواردی ممکنه ستون مهره آسیب ببینه برای بررسی ...