سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم

این امر می تواند به چند دلیل رخ بدهد
۱- مشکلات پوستی
۲- وجود جسم خارجی در محل مورد نظر
۳-اختلال رفتاری
برای درمان، باید عامل ایجاد کننده شناسایی و مرتفع گردد. فعلا با بستن گردنبند الیزابت از بدتر شدن شرایط جلوگیری نمایید.

4.4/5 - (5 امتیاز)
سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم ... سلام وقت بخیر در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس ...
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید