سلام پامرم چهارماهش ی ظرف کوچیک شله زرد خورده تا رسیدم بیشترشو خورده بود باید ببرمش دامپزشکی یا خطر جدی نداره؟

سلام وقت بخیر

بهتر هست جهت سرم تراپی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

4/5 - (1 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
خسته نباشید ما یه سگ اومد داخل خونه چند روز میگذره صاحبش نیومده یه خال مانند رو سرشه باید چکار کنم که درس ... سلام باید توسط دامپزشک چک بشه