سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ولی الان از من می‌ترسه چی کار کنم؟

سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی ... سلام وقت بخیر پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن ...
سلام عروس هلندی 4ماهه ی من مدفوعش به مقعدش میچسبه و خیلی هم بی حاله و کم غذا میخوره چیکار کنم؟؟ سلام وقت بخیر، چسبیدن مدفوع به ناحیه مخرج، نشانه درگیری و بیماری گوارشی می‌باشد، لذا نمونه گیری از مدفوع ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...
من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه ... سلام وقت بخیر برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.