سلام و وقت بخیر من یه عروس هلندی دارم که تقریبا یک هفته نیمه که خریدمش شش ماهشه قبلا صدا میزد ولی این دوروزه هیچ صدایی نمیزنه و مدام میخواد گاز بگیره و بیحاله

سلام وقت بخیر، با توجه به صحبت های شما و علایمی مانند بی‌حالی، عدم حرف زدن و افت اشتها، پرنده بیمار شده و باید معاینه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم ... سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط ...
سلام یه عروس دوماهه دارم الان سه روزه تمایل به غذا نداره سلام وقت بخیر قطعا پرنده بیمار بوده و درگیری گوارشی دارد، لذا بهتر است بطور دقیق معاینه شود.
سلام خسته نباشید من یدونه جوخه عروس هلندی تقریبا 20روزه دارم غذا دادنی چینه دانش باهوا پر میشه الان هم که خوابه ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده دچار ابتلا به اتصاع پیش معده می‌باشد و باید توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...