سلام و وقت بخیر .. ببخشید از چشم های سگ من اشک میاد ؟ به چه علت و چه کار باید کرد؟

سلام وقت بخیر

دلیل اشک چشم میتواند متفاوت باشد
از جمله مانند حساسیت ، برگشتگی پلک ، عفونت ، وجود جسم خارجی در چشم و ….
لطفا با مراجعه به دامپزشک قطره و داروی مناسب برای حیوانتان را دریافت کنید

4/5 - (1 امتیاز)
سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس ... سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی ...
سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس ... سلام وقت بخیر باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان ... سلام وقت بخیر علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک ...