سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه عین کبودی. علتش چیه و راه درمان؟ تشکر.

سلام وقت بخیر

طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق کاسنی، خار شتر، خار مریم، خارخاسک در ظرف آب در حد چند قطره استفاده کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
سلام پرنده من وقتی میگرفتم دستم بالش زخمی شد اگه اینو نبرم دکتر مشکل ایجاد میکنه؟ سلام وقت بخیر اگر آسیب باعث خونریزی یا شکستگی شده باشد، بهتر است توسط دامپزشک معاینه شود.
سلام .من طوطی برزیلی دارم از اول بچگی تا الان کلا تو قفس نبوده با ما آزادانه زندگی میکنه وابسته خانمم هست.از ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات و تاریخچه مطرح شده، امکان وقوع یا بروز یک بیماری یا اخلال وجود دارد، لذا ...
جوجه اردک با سن ده روزه اول کمی لنگ میزد والان حالت فلج داره لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم سلام وقت بخیر، به دلیل سرعت رشد بالای اردکها در این سن می‌باشد. غذای پلت یا غذای فرموله شده مقوی، در کنار مکمل ...