سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی بوده ، اوایل که خریده بودمش با کمی زحمت روی شاخه ها می پرید اما الان مدت هاست کف قفس میچرخه و بالا نمیاد. مدتی هست که پرهاش حالت مرتب رو از دست داده و پراکنده و آشفته هست. چشمش هم حالت طبیعی نداره. اخیرا هم معمولا میره یه گوشه ی قفس و بدنش رو میچسبونه به دیوار قفس همونجور میمونه شایدم چشماش رو میبنده. با این حال خوب غذا میخوره. وقتی ظرف حمام میذارم نمیره خودش رو بشوره. یه نقطه روی پر و یک نقطه روی سرش کچل شده و پرهای اون نقاط ریخته. _ اول میخواستم بپرسم که کلا چکار باید براش بکنم؟ _ و یک سوال خاص هم داشتم، اینکه آیا روش خوبیه که خودم روی پر هاش آب بریزم تا به جای حمام نکردنش شسته بشه یا اینکار درست نیست؟ یکبار اینکار رو کردم و خودش مایل نبود و فرار میکرد و بعدش هم تا یه مدت ناآرام بود و انگار نفس نفس میزد.

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
من یه جوجه شاهین پیدا کردم تقریبا یک ماهشه پای سمت چپش میلنگه نمیتونه درست راه بره دو روز اول خوب غذا میخورد ... سلام وقت بخیر احتمالا پا دچار ضرب دیدگی یا شکستگی می‌باشد، لذا بهتر است پرنده معاینه و عکس رادیولوژی از ...
با سلام خسته نباشید ببخشید عروس هلندی من ۱۴ روزشه و رنگ انگشت پاش تغییر کرده و باهاش به سمت جلو خم شده و باهاش ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات، احتمال آسیب یا مشکل در اندام‌های پا مطرح می‌باشد. جهت معاینه دقیق تر به ...
سوال من یک شاه طوطی دارم چند روزی بی حال هست واز امروز می‌رود کف قفس ودیگر بالا نمی آید و پریزی دارد وبه نظر ... سلام وقت بخیر، احتمال زیاد پرنده درگیری گوارشی مزمن دارد. باید دقیق‌تر مورد معاینه و از مدفوع نمونه گیری ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی من به گفته فروشنده 6 ماهه نر هستش الان بعد از دو هفته و چن روز که آوردمش خونه از روی ... سلام وقت بخیر پرنده شما تا حدودی دستی و رام شده ولی نیاز به پشتکار و پیگیری دارد، برای تغذیه علاوه بر ارزن ...