سلام و عرض ادب من یه طوطی برزیلی دارم ۴ ساله دارمش الان چند روزه برای اولین بار داخل فضلش کرم های ریز می بینم و کف قفس هستن خواستم ببینم چکار باید انجام بدم ، ممنونم

سلام وقت بخیر

اگر موجودات ریز و کرم مانند داخل مدفوع دیده‌اید احتمال ابتلا به انگل‌های گوارشی تا عدم نظافت کافی و حضور لارو مگس و … وجود دارد. قطعا پرنده توسط دامپزشک معاینه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
چه نوع غذا و رژیم غذایی برای بلدرچین توصیه میکنید؟ سلام وقت بخیر غذای پلت استارتر مرغداری مناسب‌ترین گزینه می‌باشد.
سلام وقت بخیر .جوجه عروس هلندی بهش غذا دادم حالش بد شد سرشو تکون داد بعد پاهاش به سمت پشت رفت نمیتونه وایسته ... سلام وقت بخیر، احتمالات مختلفی وجود داره، یا بطور صحیح تغذیه نشده، یا سرلاک مورد داشته، یا پرنده یک بیماری ...
سلام و عرض خداقوت قناریم پای راستش حالت کبودی داره شده عین چغندر دقت کردم پاشو نگاه کردم پشت پای راستش قرمزه ... سلام وقت بخیر طبع غذای پرنده را تا حد امکان به سمت ترکیبات سرد ببرید، از میوه‌های طبع خنک استفاده کنید. عرق ...
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.