سلام و عرض ادب عروس هلندی ۴۴ روزه‌ای دارم که خیلی زیاد میخوابه حتی روی دستمم خوابش می‌بره ، بال هایش رو باز نگه می‌داره ، داخل دماغش قرمز شده ، روی پلک هاش یه حاله‌ی صورتی رنگ اومده که داره قرمز میشه ، پاهاش گرمه ، امروز به توصیه دامپزشک بهش مولتی ویتامین دادم همراه با آب که بلافاصله بعد از خوردنش شروع به عطسه و تکون دادن سر کرد و خیلی بد با صدای خس خس نفس کشید ولی بعد از ۱ دقیقه آروم شد و سریع رفت سر طرف غذاش آیا چیزی توی ریه‌ش رفته؟ مریضه؟ چیکار باید بکنم؟ ممنونم از شما

سلام وقت بخیر

پرنده شما بیماری عفونی دارد، علایم متعاقب تب، ضعف و بیحالی پرنده می‌باشد، توصیه میشود به دامپزشک متخصص پرندگان جهت معاینه و درمان مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد ...
به کبوتر غذا می دهم ولی بعد از مدتی هی دهانش را باز و بسته می کند فکر می کنم درد داره سلام وقت بخیر احتمالا کبوتر مبتلا به بیماری تریکوموناس می‌باشد که علایمی نظیر دهنک زدن، تهوع و بوی نامطبوع ...
سلام یدونه از چشمهای عروس هلندیم کمی قرمز شده و بعضی اوقات نیمه باز و یا کاملا بسته نگهش میداره و فضله ش هم ...
سلام وقت بخیر من یک مرغ عشق دارم که نوکش به طرز عجیبی رشد کرده خیلی وقته که اینجوری بخاطر همین توجه ای نکردم ... سلام وقت بخیر، قطعا منقار پرنده شما به طور روتین و ماهیانه باید اصلاح و تریم شود. جهت اصلاح منقار پرنده حتما ...