سلام و عرض ادب سگ من ۱۴ سالشه و نژادش مالتیزه الان از اردیبهشت تا حالا ۲ بار خون دماغ شده دائما توی تنفسش احساس میکنم مشکل داره وصدایی شبیه به فین کردن از خودش در میاره دکترش اصرار داره که مشکلی نیست ولی واقعا این موضوع منو ترسونده البته چند روز پیش هم دیدم بینیش ابریزش عفونی داره که زنگ زدم دکتر گفت نیازی به ویزیت نیست بهش اموکسی سیلی بده لطفا راهنماییم بفرمایید

سلام وقت بخیر

باید آزمایش خون و عکس رادیولوژی انجام بشه که نظر قطعی بدیم

1/5 - (1 امتیاز)
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم این امر می تواند به چند دلیل رخ بدهد ۱- مشکلات پوستی ۲- وجود جسم خارجی در محل مورد نظر ۳-اختلال رفتاری برای ...
سلام خسته نباشید سگ من ۹ ماهشه چند دقیقه ازش غافل شدم عروسکشو پاره کرده بود پشم شیشه دورش ریخته بود نمیدونم ... سلام وقت بخیر در صورتی که دچار علائم استفراغ ، بی اشتهایی، دل درد ، اسهال شد لطفا به دامپزشکی جهت اخذ عکس ...