سلام و عرض ادب داشتم سم میپاشیدم رو مورچه هایی که دور تکه ای کتلت بودن و کتلت کمی سم روی آن ریخت سگم آن را برداشت و وقتی خواستم کتلت رو ازش بگیرم وحشی شد و نشد و خوردش الان شدیدا نگرانم

سلام وقت بخیر

علائم مسمومیت شامل ریزش بزاق، اسهال و استفراغ است
اگر در همین حد که فرمودید هست ، مشکلی نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ... سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ ...
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سگم ویکس خورده چه خطری داره سلام وقت بخیر در صورت هر گونه علائم ناشی از بی اشتهایی ، اسهال ، استفراغ ، به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...