سلام و عرض ادب ببخشید بنده یک مینا دارم ددارم که حدود سه ماه داره و خودم بزرگش کرم دستی هست اما داخل قفس خیلی بی قراری ممیکنه و صداهای ناهنجار در میاره و اینطرف و آنطرف میپره غذاهای آهن دار و بهش نمیدم و از پلت فله و روزی چند عدد کرم خشک بهش میدم و الان شروع به پر ریزی کرده میخواستم بفرمایید علت چیه ممنون میشم

سلام وقت بخیر

با توجه به توضیحات شما، رسیدگی کامل و صحیح بوده و احتمال زیاد موضوع نگران کننده‌ای نخواهد بود، در صورت عدم رویش پرها بعد از دوره پر ریزی، حتما به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه جوجه گنجشک که از لونه افتاده بود پیدا کردم. برنج رو لِه کردم و با آب خیلی کم قاطی کردم و با قاشق کوچیک ... سلام وقت بخیر احتمالا در پروسه غذارسانی، بخشی از غذا وارد مجرای تنفس شده و موجب بروز حالات خفگی شده است، ...
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی 3 ماهه دارم که مدتی هست ناگهانی غش میکنه و توی یک روز 4 بار این اتفاق افتاد و ... سلام وقت بخیر احتمالا یک یا چند عامل باعث این شرایط می‌شوند مثل صرع، افت قند، عدم توازن الکترولیت‌ها و ...
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
درمورد غذا بلدرچین که پرسیدم گفتید دلت استارتر بگیر گرفتم ولی نخوردن گفتم شاید بیمارن بردم دام پزشک ولی هیچ ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر بو و مزه یکم بی میلی به مصرف نشان بدهند، می‌توانید با ماست و سبزیجات همراه و ...