سلام و روز بخیر. من امروز با یک گربه خیابانی که حدود دوماهه در محله ما متولد شده بازی میکردم احساس تیزی ناخنش هم روی دستم هم روی پام رو داشتم ولی جا ننداخته خراشش به نظر میاد یا حداقل من اثری نمیبینم و سطحی بوده انگار. چیکار کنم نیاز هست واکسن بزنم؟ امکان انتقال هاری یا کزاز و … وجود داره؟

سلام وقت بخیر، اگر زخمی ایجاد نشده نیاز به نگرانی نیست. اما اگر به طور کل با حیوانات خیابان و غیر واکسینه در ارتباط هستین بهتر هست واکسن های هاری و کزاز را تزریق بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من حدودا دو ماهو نمیشه دو سه روزه اسهاله اول علائم دیگه ای نداشت.بازی میکرد خوب غذا میخورد اما الان ... سلام وقت بخیر ممکن هست بیماری ویروسی پن لکوپنی باشد که حتما باید سرم تراپی و انتی بیوتیک تراپی انجام شود و ...
سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه ... سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب ...
وقت بخیر.متاسفانه یه بچه‌گربه ای زیر ماشینم رفته بود،منم متوجه نشدم و از رو پاش رد شدم و پاش شکسته،خیلی ناراحتم ... سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه و سپس جراحی
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟ سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل ...