سلام و درود وقت بخیر.سگ بنده شیتزو تریر ۴ساله هستش که چند شبه مدام خارش بدن گرفته و میخاراند.علت چیست و درمان آن چگونه است.

سلام وقت بخیر

علت اولیه خارش میتواند به دلیل حساسیت و آلرژی به چیز های مختلف باشد. مثل غذای جدید ، نیش کک و کنه ، تماس با ماده الرژی زا و….
لطفا جهت معاینه و دریافت دارو به دامپزشک مراجعه فرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام توله سگم سه چهار روزه چیزی نمیخوره به شدت لاغر شده نژادش از نوع پاکوتاهه قبلا خیلی شاد و شنگول بود پاس ... سلام وقت بخیر، آیا سگ شما واکسنهایش را به طور کامل دریافت کرده است؟ ممکن است به دلیل شروع برخی بیماریهای ویروسی ...
سلام من به سگ ژرمن دارم که توی باغ نگش میدارم چون تابستونم شده خیلی مگسا دور و ورشن و لبه های گوششو میکنن می ... سلام میتونین از تله مگس استفاده کنین
سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق ...
سلام سگ یورکشایرترییر من از درب خانه فرار کرد بیرون سگهای بیابونی بهش حمله کردن من نجاتش دادم اما ران سمت ... سلام وقت بخیر، حتما از لحاظ هاری چک بشه. زخم های گاز گرفتگی به شدت مستعد عفونت های شدید هستند. کوآموکسی کلاو ...