سلام و درود…من عروس هلندی دارم که حدودا یک ماه یک هفته اش . هنوز سرلاک میخوره …اما خب سرماخورده بود دامپزشکی انتی بیوتیک تجویز کرد …تا این ک امروز نزدیک به سه چهار بار بالا اورد…نمیدونم باید چیکار کنم بجز سرلاک هم غذای دیگ ای نیمخورد…لطفا کمک کنید …میترسم چیزیش بشه:)

سلام وقت بخیر

احتمالا آنتی بیوتیک تجویز شده مناسب با نوع عامل عفونت نبوده یا اینکه برای پرنده باعث حساسیت و تهوع شده، به همین دلیل توصیه می‌شود که مجددا معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی نداره ... سلام وقت بخیر یه پرنده ی سبزقبا ماشین بهش زده بود تو جاده افتاده بود بر داشتیم آوردیم خونه ولی هیچ حرکتی ...
سلام من مرغ مينا دارم که 7 ساله هست که چند وقت پیش تشنج گرفت و بعد از مدتی هم دچار عدم تعادل شدید شد به زور راه ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه پرنده شما سابقه تشنج داشته، اصلا کیس مشاوره نیست و برای تشخیص و درمان صحیح ...
سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی دارم بعد یهو لایه بال یه چیزی شبیه به مگس دیدم و هر کاری می کنم در نمیاد چسبیده ... سلام وقت بخیر پودر پروپوکسور رو و بین پرها اجرا بشود.
من عروس هلندیم 1سالشه . پراشو چیدم نمیدونستم شاه پرشو نباید زد اما من زدم اندازه یک سانت از پایین خشبختانه ... سلام وقت بخیر برای رویش مجدد، ۳ تا شاهپر اول توسط دامپزشک کشیده بشود تا مجددا رویش کند.